Skip to content

OVER MIJ

Ik heb mijn droom nageleefd!

Als klein kind riep ik dat het mijn droom was om in de keuken te werken en dat heb ik met veel passie gedaan, in zowel Nederland als daarbuiten.

Vervolgens heb ik bij hele mooie merken mogen werken, als La Place, Dierenpark Emmen en de Efteling. Hier hield ik mij enerzijds bezig met de toekomst en anderzijds met het hier en nu. Met deze gevulde rugzak aan ervaringen en inzichten ben ik in 2015 mijn eigen bedrijf gestart. Mijn voorliefde voor hospitality, food en innovatie heeft er voor gezorgd dat ik als Hospitality Infuser, Food Innovator en spreker mijn bijdrage wil leveren aan de wereld. Hier kan ik mijn creativiteit volledig in kwijt.

Als ik mijn visie samenvat in hoofdingrediënten dan zijn dat ; acteren vanuit intuïtie, het benutten van talent, het maken van verbindingen en het loslaten van vaste patronen. Daarbij werken verbeeldingskracht en creatie als de katalysator. Dus niet alleen dromen van nieuwe toekomstbeelden, maar ook het daadwerkelijk realiseren hiervan.

 

“Champions aren’t made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them: a desire, a dream, a vision. They have to have the skill and the will. But the will must be stronger than the skill”

Muhammed Ali

Boksen

In mijn vrije tijd boks ik graag en metaforisch wil ik je graag uitdagen om met mij de ring in te stappen om zo samen te ontdekken wat die nieuwe toekomstbeelden kunnen zijn en hoe je daar kampioen in wordt.

Uitdagende en complexe (bedrijfs) vraagstukken samen oplossen, dat is waar ik energie van krijg.

 

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.

Scroll To Top