Naamloos-1
Titel 2

Op lange termijn denken en op korte termijn doen, vanuit een weloverwogen strategie is waar ik organisaties mee help, samen ontwikkel en in de praktijk breng.

Als Food Strateeg bepaal ik samen met jullie (vanuit verbinding) de stip op de horizon (vanuit verlangen) om zo te kijken welke strategie er gevolgd kan worden. Met deze stip op de horizon houden we het beoogde einddoel in zicht en kunnen we het resultaat te realiseren.  We houden hierbij rekening met de veranderende wereld en maatschappij waarin we leven en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Als Food Strateeg zie ik verbanden en leg verbindingen die voor veel kleurige resultaten zorgen.

Quote nieuwe verbanden en verbindingen

Mijn talent is om resultaten die voorheen niet zichtbaar, denkbaar of gewoonweg nog niet voorhanden waren, maar die naadloos aansluiten bij jouw organisatie (vrije ruimte) zichtbaar te maken.

Door vanuit de methodiek vrije ruimte te werken ben je instaat om het aanwezige potentieel in jouw organisatie bloot te leggen. Die vrije ruimte is nodig om van binnenuit positieve prikkels te activeren die je instaat stellen in beweging te komen. Deze beweging is nodig om ruimte te geven aan dit potentieel. Vanuit dit potentieel vertalen we dat naar concrete behapbare plannen. We werken vanuit vormen creëren en doen. Op deze manier ben je in staat om waarde toe te voegen en je te onderscheiden als organisatie (vanuit veelkleurige resultaten).

Meer weten over de methodiek, begeleiding en coaching klik hier.

verbinden