Skip to content

FOOD INNOVATOR

Hospitality stroomt weliswaar door mijn lijf, mijn passie voor food is net zo vanzelfsprekend. Met een achtergrond in Bedrijfskunde en later Food Innovation Concepts en Design aan het HAS in Den Bosch werd het mij al snel duidelijk dat ik in dit vakgebied mijn ‘creatieve ei’ helemaal in kwijt kan. Verbeeldingskracht en creatie werken hier als katalysator.

Als Food Innovator houd ik mij bezig met enerzijds de grote vraagstukken van deze tijd, zoals “Zijn er door technologie oplossingen te bedenken voor het voedselvraagstuk of het terugdringen van afval?” Anderzijds bijt ik me net zo graag vast in projecten die op foodgebied juist kleinschalig, maar heel persoonlijk het verschil kunnen maken.

 

“Food is the ingredient that binds us together”

 

Eten is namelijk iets wat iedereen met elkaar verbindt, waar rituelen voor zijn, wat groots kan zijn met kerst of klein met een bordje op je schoot op zondagavond. Food innovatie is daarom in mijn optiek meer dan nadenken over bijvoorbeeld het efficiënter maken van een voedselproductieproces of het inzetten van robots in de food sector. Het kan ook gaan om innovatie in de beleving, in het terugbrengen van een ervaring van eten die misschien verloren is gegaan.

“Beginning without the end in mind” is daarom mijn credo. Niet alleen dromen van nieuwe toekomstbeelden, maar ook het samen realiseren daarvan!

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.

Scroll To Top