Naamloos-1
zonder achtergrond

Als Innovatie- en Creativiteitsstrateeg ben ik bedreven in het spotten van nieuwe kansen, het genereren van grensverleggende ideeën en het leiden van teams naar innovatieve oplossingen. Mijn vermogen om buiten de gebaande paden te denken en creatieve strategieën te ontwikkelen, heeft bijgedragen aan succesvolle projecten die organisaties in diverse sectoren hebben laten groeien en zich hebben laten onderscheiden.

 

Quote nieuwe verbanden en verbindingen

Mijn talent is om resultaten die voorheen niet zichtbaar, denkbaar of gewoonweg nog niet voorhanden waren, maar die naadloos aansluiten bij jouw organisatie (vrije ruimte) zichtbaar te maken.

Door vanuit de methodiek vrije ruimte te werken ben je instaat om het aanwezige potentieel in jouw organisatie bloot te leggen. Die vrije ruimte is nodig om van binnenuit positieve prikkels te activeren die je instaat stellen in beweging te komen. Deze beweging is nodig om ruimte te geven aan dit potentieel. Vanuit dit potentieel vertalen we dat naar concrete behapbare plannen. We werken vanuit vormen creëren en doen. Op deze manier ben je in staat om waarde toe te voegen en je te onderscheiden als organisatie (vanuit veelkleurige resultaten).

Meer weten over de methodiek, begeleiding en coaching klik hier.

verbinden